kako zaraditi preko mobilnog telefona

Kako Zaraditi Novac Preko Mobilnog Telefona

Iskren da budem, a svi mi to već znamo, mobilni telefon zauzima ne tako malo mesto u našem životu. Dali možete da zamislite i jedan dan bez vašeg telefona? Mislim da ne.

Ali dali ste znali da možete zaraditi novac radeći na vašem mobilnom telefonu? Da, i to je moguće. U ovom članku ja ću se potruditi da vam predstavim par proverenih načina kako zaraditi novac preko mobilnog telefona.

Tehnologija je danas toliko uznapredovala da vam je potreban samo Smart telefon i internet veza kako bi ste ostvarili zaradu online. Ali…

Dali Uopšte Možete Zaraditi Uz Pomoć Svog Smart Uređaja?

Odmah da kažem na samom početku, ne očekujte da ćete se obogatiti ili zaraditi neki veliki novac na internetu radeći samo na vašem moblinom telefonu instalirajući svakojake aplikacije.

Ako zaista želite da radite online i ”napravite” pravi novac na internetu onda vam savetujem da pročitate moju top preporuku za sve one koji žele da se bave online poslom i žive životom kakvim su oduvek želeli.

Online zaradom se bavim već duže od 2 godine i iz tog razloga dosta mojih prijatelja me je pitalo dali je moguće da zarade novac na internetu uz pomoć svog telefona. Uvek kažem da može ali pitanje je koliko si spreman da uložiš vremena i truda u taj rad?

Zar mislite da ćete samo nešto tipkati na telefonu a novac da vam stiže na bankovnom računu? Na to odmah zaboravite jer tako nešto još uvek ne postoji.


Međutim, danas postoje mnoge aplikacije na internetu koje obećavaju da možete zaraditi novac, potrebno je uveriti se u verodostojnost tih aplikacija jer naravno da ima ”prevaranata”, a to vam može oduzeti dosta vremena.

Zato vam ja u nastavku ovog teksta predstavljam par besplatnih i proverenih načina kako da iskoristite vaš Android telefon i zaradite nešto dodatnog keša na internetu.

1. AdBalu Aplikacija (Sjajna Mogućnost Zarade!)

Da li ste čuli za AdBalu aplikaciju? To je aplikacija na srpskom jeziku koja je nedavno kreirana kako bi ljudima pomogla da se u isto vreme i zabavljaju i zarade nešto novca.

Ja sam je iskreno, skoro otkrio i zaista sam prezadovoljan i samim dizajnom a i načinom zarade. Dakle, kako zarađujete sa ovom aplikacijom?

adbalu aplikacija

Pre svega je potrebno da je instalirate na svom Smart telefonu (besplatno), napravite svoj nalog i obavezno morate dodati osobu koja vas je preporučila, dovela na aplikaciju (moj username je daxi95) jer u suprotnom ne možete pristupiti aplikaciji.

Nakon toga je potrebno da ispunjavate mini zadatke, ostvarujete zaradu jednostavno gledajući kratke video sadržaje od 10 sekundi. E sad u čemu je fora? Vi umesto novca prvo zarađujete med pa onda taj med možete ”pretvoriti” u PRAVI novac!

Videćete i sami da je aplikacija jako jednostavna za korišćenje a osim toga na srpskom je jeziku! Pored toga što zaradu možete ostvariti gledajući video sadržaj postoji i opcija KVIZA!

Svakog dana se odigrava kviz u vrednosti od 10.000 dinara, vaše je samo da se naoružate znanjem i ništa više!

Takođe će te u aplikaciji videti koliko meda je potrebno sakupiti da bi se med ”pretvorio” u novac! Novac koji možete zaraditi jeste 500 dinara, 1000 dinara, 2000 dinara, 5000 dinara i 10.000 dinara! Isplata se vrši na tekući račun ili putem uplatnice.

Ja sam skoro zaradio 2000 dinara i uspešno povukao sa mog računa tako da što se tiče prevara, ne brinite!

Bitno je napomenuti da se ne radi ni o kakvoj prevari, aplikacija je sasvim okey i veoma zanimljiva, svakog dana možete skupljati med i na kraju taj med ”zameniti” za pravi novac.

Da ne zaboravim još jedan način zarade pomoću ove aplikacije a to je Referral sistem, pozovete prijatelje da se pridruže aplikaciji, oni ukucaju vaš username, kao osoba koja ih je preporučila i od njihove zarade vi dobijate 10%!

Moja topla preporuka tako da trk na Google Play i instalirajte Adbalu aplikaciju, ne zaboravite da ukucate username ”daxi95” kako bi ste dobili bonuse i pristupili aplikaciji!

2. Radite Jednostavne Ankete i Zaradite Novac uz Pomoć Swagbucks Aplikacije

Ako surfujete netom sigurno ste u nekom trenutku naišli na zaradu na Swagbucks-u. Ovo je jedna od najpoppularnijih platformi koja vam omogućava da zaradite pravi novac tako što ćete obavljati dnevne zadatke.

Želim da napomenem da je ova mobilna aplikacija legitimna i da provereno isplaćuje novac, u radu je godinama tako da se ne morate brinuti da ćete biti prevareni, vaše je samo da zagrejete stolicu to jest prstiće i radite. Kako stoji na njihovom sajtu, Swagbucks je do sada isplatio preko $400 miliona dolara svojim korisnicima.

Swagbucks zarada online

Ono što je zanimljivo jeste da ne morate samo dobiti keš već i besplatne poklon kartice koje možete iskoristiti za kupovinu određenih stvari na internetu.

Načini na koje možete zaraditi uz pomoć Swagbucks aplikacije su prilično laki i jednostavni. Zarađivaćete novac jednostavno gledajući video klipove, popunjavanjem raznih anketa i upitnika, i dr…

Sama registracija je potpuno besplatna i jedino što vam je potrebno jeste validna email adresa.

Zaista ima dosta aplikacija na internetu koje možete pronaći u ovu svrhu ali swagbucks je definitivno najkorišćenija aplikacija kako u inostranstvu tao i kod nas.

Kreiraj Besplatni Nalog Na Swagbucks-u i Kreni sa Zaradom!

3. Zaradite Od Prodaje Vaših Fotografija Sa Foap Aplikacijom

Dali ste znali da možete zaraditi novac online jednostavno pravljenjem kvalitetnih fotografija?  aplikacija za mobilne telefone kao što je Foap vam to omogućuje.zaradite praveći fotografije

Danas ima sve više i više blogera i online magazina kojima su potrebne slike za njihove tekstove. Ako volite da fotografišete, jednostavno i neka ”glupa’ slika može postati viralna i tražena.

Dakle, fotografišete šta god želite, objavite sliku na Foap aplikaciji poptuno besplatno naravno, i ponudite cenu za vašu fotografiju.

Kada govorimo o ceni, nemojte postavljati bizarne cene jer želite da zaradite lak i brz novac. Neka fotografija košta $5, neka je kupi 10 ljudi to je $50 samo od jedne fotografije.

Ono što je zanimljivo jeste da to ne moraju biti samo fotografije već i video klipovi. Budite kreativni, strpljivi i zarada će doći. Foap aplikacija broji trenutno više od 2 miliona kreatora koji uspešno zarađuju novac jednostavno praveći kvalitetne fotografije i video sadržaje.

Želim da napomenem da ne morate imati profesionalni fotoaparat, vaš Smart mobilni telefon je sasvim dovoljan za kreiranje fotografija i video klipova.

4. Google Opinion Rewards

Kako i sam naziv kaže, ova aplikacija je pokrenuta od strane Google-a i dostupna je svim Android korisnicima. Bitno je reći da vam aplikacija ne daje direktno novac već poene koje možete iskoristiti na Google Play prodavnici, za kupovinu raznih Google aplikacijaaplikacija, filmova, muzike, itd…

Aplikacija je besplatna i čim je instalirate i napravite nalog, google će vam davati od 10-20 anketa nedeljno koje trebate obaviti.

Ono što je vaš posao jeste da dajete svoja mišljenja o raznim proizvodima a vaše mišljenje će kasnije biti dato na reviziju kod kompanije ili brenda za čiji proizvod ste dali mišljenje ili ocenu.

Imajte u vidu da zarada nije nešto na zavidnom nivou, dakle kreće se od 0.1 centi do 2 dolara.

Bitno je reći da je tvorac ove aplikacije upravo Google, zato nećete imati problema sa raznoraznim prevarama i problema sa zarađenim novcem.

Dali Je Zarada Preko Mobilnog Telefona Zaista Vredna Vašeg Truda i Vremena?

Ako mene pitate, iskreno, i jeste i nije. Gore sam vam naveo samo 4 načina/aplikacije od kojih možete zaraditi keš.

Mislim da vaše slobodno vreme trebate da uložite u nešto mnogo kvalitetnije a to je prava online zarada kreiranjem sopstvenog online biznisa.

Možete zaraditi nešto keša na mobilnom telefonu popunjavajući neke ankete i gledanje videa ali taj novac ćete uglavnom uspeti da potrošite samo na ispijanje kafe u obližnjem kafiću.pokreni svoj online biznis

Želim da naglasim da ima još jako puno aplikacija koje možete naći na internetu koje vam donose samo cente a ne ozbiljan novac.

Dakle, biću (brutalno) iskren, ne možete zaraditi na mobilnom telefonu onoliko koliko bi ste vi želeli. Možete zaraditi za par kafica u restoranu ali ništa više od toga.

Pomenuta AdBalu aplikacija gore ima potencijala tako da dok se zabavljate možete lepo i zaraditi.

Zar stvarno mislite da vam vaše potrebe i račune može isplatiti zarada kliktanjem na reklame i popunjavanje online anketa? Naravno da ne! Jedino ako se lažemo…

Ne želim da filozofiram ali mi kao narod želimo da nam sve padne sa neba a mi ni prstom da ne mrdnemo. Tako je i u online zaradi. Svi traže kako da zarade na internetu lako i brzo tako što će kliktati na oglase i popunjavati ankete a niko ne traži kako da uspe da ostvaruje redovnu mesečnu zaradu od koje može živeti i više nego pristojno.

Bavim se online zaradom već 5 godina i zaista sam isprobao mnoge metode online zarade ali nijedna se nijedna nije toliko isplatila kao što je to slučaj sa blogingom, imati danas svoj blog je kao da imate nekretninu za izdavanje u centru glavnog grada ($$$$).

Moja preporuka za sve vas koji želite da krenete sa zaradom online jeste da se posvetite pravom online poslovanju i zaboravite na zarade od kliktanja reklama, gledanja video klipova, popunjavanje anketa, igranja video igrica, itd…

Ispod vam ostavljam par linkova koji vam mogu pomoći da saznate više o pokretanju svog online biznisa od kojeg možete lagodno živeti samo ako se malo potrudite i uložite vreme i trud u učenje i edukaciju.

Moja Broj 1 Preporuka Za One Koji Žele Da Rade Online!

Najbolji Online Poslovi u Srbiji!

Studiraš? Saznaj Kako Da Zaradiš Novac Online!

Kako Da Ostvariš Pasivnu Zaradu Na Internetu u 2020 Godini

Nadam se da vam je ovaj članak pomogao i da ste uvideli da zarada od ”igranja” na mobilnom telefonu nije moguća. Kao što sam rekao, možete zaraditi par dolara ali ništa od čega bi ste mogli da živite.

Budite realni i nemojte da mislite da će vam neko lako dati novac da bi ste se vi igrali na vašem Smart uređaju. Mnogi ljudi danas misle da je veoma lako zaraditi na internetu, i jeste lako ALI samo ako znate šta i kako radite.

Ja pre nego što sam ozbiljno krenuo da zarađujem na internetu mogu slobodno reći da sam se ”glupirao” i tražio nerealne načine da zarađujem online, samo sam gubio dragoceno vreme, ništa više. Iz tog razloga sam i kreirao ovaj blog, da pomognem ljudima da stvarno zarađuju novac na internetu a ne da traže lagane metode zarade jer njih nažalost nema.

Danas, vodim svoj blog koji upravo čitate i zarađujem više nego na svom prethodnom poslu koji sam obavljao u restoranu. Radim od kuće, ustajem kad mi se ustaje, provodim puno vremena sa svojom porodicom i prijateljima, nemam radno vreme, itd…

Sve to možete ostvariti i vi samo ako to čvrsto želite. Internet poslovanje i online zarada jesu posao budućnosti, zato je sada pravo vreme da krenete da pravite svoj online biznis.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi online zarade ili ovog članka generalno, pišite mi dole u komentarima ili me kontaktirajte na kontakt stranici i biće mi i više nego drago da vam pomognem i odgovorim na vaša pitanja.

Ako vam se dopao članak i mislite da bi nekome bio od pomoći, ne zaboravite ”Share” dugme ispod! 🙂

2 Replies to “Kako Zaraditi Novac Preko Mobilnog Telefona”

  1. Imteresuje me vaše mišljenje u vezi sa aplikacijom Premisa!? Da li je to bezbedna, proverena i ozbiljna stvar?!? Hvala unapred!

    1. Zdravo, nisam imao iskustva sa Premise aplikacijom tako da ne mogu da kažem da li funkcioniše ili ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *