Najbolje Android Aplikacije Za Zaradu Novca u 2024

Last updated on March 6th, 2024 at 09:16 pm

Nikada nisam razmišljao dva puta o zarađivanju novca sa svog telefona. Čim je krenulo doba pametnih telefona odmah sam znao da je to još jedna biznis šansa da se zaradi dobar novac online.

Danas je neverovatno kako je lako zaraditi nešto sporednog novca na dlanu!

Ako tražite nove načine da zaradite dodatni novac, poželećete da pogledate najbolje android aplikacije za zaradu novca.

Postoji više od 10 aplikacija koje vam mogu zaraditi novac, ali želeo sam da ukažem na najbolje aplikacije za brzu zaradu.

Takođe možete da proverite aplikacije koje se najviše plaćaju da biste bili sigurni da zarađujete najviše novca za svoje vreme.

najbolje android aplikacije za zaradu novca

Ova lista uključuje aplikacije za zaradu novca za Android telefone i iOS.

Ja lično zarađujem novac od 5 najboljih aplikacija na ovoj listi.

Od svih aplikacija za zaradu na internetu koje sam koristio i istraživao, ovo su pobednici.

Ako tražite više načina da zaradite novac, svakako pogledajte moj najpopularniji članak Najbolji Online Poslovi Za Početnike, koji vam može pomoći da zaradite ozbiljan novac na internetu.

Preuzmite svaku od ovih legalnih aplikacija da zaradite novac sa svog telefona! Zaista verujem da su ovo najbolje aplikacije za brzu zaradu, čak i ako ste zauzeta mama.

1. Rakuten

Rakuten je jedna od mojih omiljenih online aplikacija za najbolju zaradu jer dobijate novac nazad za stvari koje ćete ionako kupiti, sve dok to radite preko njihove aplikacije. Kako? Prodavnice plaćaju Rakutenu proviziju za slanje kupaca u njihovu prodavnicu. Rakuten deli tu proviziju sa vama, tako da obojica pobedite.

Zaradio sam preko 500 dolara kupovinom na internetu preko Rakutena i preporukom prijatelja.

Kada znam da želim nešto da kupim, a ne treba mi odmah, kupujem na internetu (ako je isporuka besplatna) da bih iskoristio svoje Rakuten pogodnosti.

Imam lep ček od 265 dolara na putu! Ovo je najbolja Android aplikacija za zaradu, a sada je dostupna i na iOS-u!

2. Dosh

Dosh je aplikacija za povrat novca koju morate imati, apsolutno je VOLIM. Sve je to pasivan prihod jer sve što treba da uradite je da povežete svoju kreditnu/debitnu karticu i ona će vam automatski vratiti novac kada kupujete, jedete, putujete i još mnogo toga kod lokalnih i nacionalnih trgovaca koji učestvuju.

Zaradio sam 75 USD sa ovom aplikacijom koristeći svoju karticu u prodavnicama koje učestvuju i upućivanjem prijatelja.

3. FreeCash Aplikacija

Počnimo od imena da ne bi bilo zabune. Freecash je počeo kao Freeskins.com, ali se rebrendirao u avgustu 2021.

Dakle, bilo da čujete za Fresskins.com ili Freecash.com, to je ista platforma, ali je sada zvanično promenila ime u Freecash.

Dozvolite mi da odmah otkrijem da je Freecash.com legitiman sajt za primanje – plaćanja (GPT) koji će vam zaista platiti za odgovaranje na ankete i ispunjavanje ponuda.

To je prilično nov sajt u poređenju sa mnogim drugim, ali do sada sam impresioniran onim što su uradili i jedna stvar koja mi se zaista sviđa je da ljudi koji stoje iza nje ulažu mnogo truda u kontinuirano poboljšanje platforme.

Kada je prvi put počeo, uglavnom je bio namenjen igračima i dao im je način da zarade besplatne skinove (zbog toga se zvao Freeskins.com). Međutim, kasnije je počeo da nudi mnogo sjajnih prilika za sve i mnogo različitih nagrada (više o tome kasnije), a zatim se takođe rebrendirao kako bi to odražavao.

Sada Freecash nudi mnogo načina na koje možete zaraditi i dobiti nagradu bez obzira ko ste i kako više volite da budete plaćeni.

1. Opcija – Plaćene Ponude

Jedan od najboljih načina da zaradite na Freecash-u su njihove plaćene ponude. Ove ponude možete pronaći u odeljku za zid sa ponudama.

Ako prvi put čujete za zidove ponuda, oni su u osnovi platforme za oglašavanje na licu mesta koje promovišu određene web lokacije i aplikacije putem plaćenih ponuda.

Ove plaćene ponude obično će od vas tražiti da odgovorite na anketu ili kviz, igrate mobilnu igru, preuzmete mobilnu aplikaciju, prijavite se za web lokaciju i još mnogo toga.

Svaka plaćena ponuda koju ćete pronaći na Freecash-ovim zidovima ponuda će vam reći koliko ćete novčića zaraditi. Dakle, lako možete da odredite prioritet koju ponudu da uradite. Kada kliknete na ponudu, ona će vam pokazati uputstva ili korake koje treba da uradite da biste dovršili ponudu.

Dakle, obavezno obratite pažnju na data uputstva. Ako propustite jedan korak, nećete moći da dovršite ponudu.

2. Opcija – Plaćene Ankete

Drugi način na koji možete da zaradite od Freecash-a je da odgovorite na njihove plaćene ankete. I baš kao i njihove plaćene ponude, plaćene ankete će dolaziti sa drugih platformi.

Njihove plaćene ankete u izvesnom smislu mnogo liče na zidove ponuda. Jedina razlika je u tome što ćete umesto plaćenih ponuda dobiti pristup različitim anketama.

Kada odgovorite na anketu, prvo ćete morati da napravite svoj profil. Ovo je da odredite koje ankete će vam poslati.

Kada završite sa odgovaranjem na njihova pitanja o profilu, videćete ankete koje su vam dostupne. Svaka anketa će vam reći procenjeno vreme potrebno da je ispunite, kao i nagradu koju ćete zaraditi za ispunjavanje. Dakle, ako ste u nedostatku vremena, možete jednostavno odabrati ankete za koje ne treba dugo da se popune.

Kada kliknete na anketu, prvo ćete morati da odgovorite na skup kvalifikujućih pitanja. Ovo je da se utvrdi da li pripadate demografskoj grupi kojoj je anketa namenjena. Ako se kvalifikujete, moraćete da odgovorite na stvarnu anketu.

Međutim, ako ne uspete da se kvalifikujete, samo morate da pređete na sledeću dostupnu anketu.

3. Opcija – Njihov Referral Sistem

Možete zaraditi bonus nagrade tako što ćete pozvati druge ljude da se pridruže njihovoj web lokaciji.

Ovo se zove referalni program. Sve što treba da uradite je da podelite svoj affiliate link za pozivnicu i kada se registruju pomoću vašeg linka, postaće vaša preporuka.

I kao što je prikazano na gornjoj fotografiji, zaradićete 5% od onoga što će oni zaraditi na sajtu, što će naravno snositi Freecash. Neće se odbiti od zarade vašeg referrala.

Osim toga, vaš referral će takođe dobiti 100 novčića kao bonus dobrodošlice za registraciju koristeći vaš link. Dakle, to je dobitna situacija za vas oboje.

Međutim, trenutno je aplikacija dostupna samo za Android uređaje.

Ali i dalje možete da pristupite njihovoj web lokaciji sa iOS uređaja ili drugih uređaja koristeći web pregledač. Dobra stvar je što je njihov sajt prilagođen mobilnim uređajima, tako da vam neće biti teško da koristite sajt na mobilnom uređaju čak i ako ne možete da preuzmete aplikaciju za svoj uređaj.

4. Foap Aplikacija

Foap je aplikacija za zaradu koju fotografi mogu da koriste da zarađuju novac sa svog telefona.

Ne morate da budete profesionalni fotograf, ali bi bilo dobro da naučite kako da pravite kvalitetne fotografije sa svog pametnog telefona.

Aplikacija Foap ima nešto što se zove Misije gde će vam kompanije reći kakvu fotografiju ili video traže i ako odlučite da preuzmete tu „Misiju“ i vaša fotografija/video bude izabran, mogli biste da osvojite stotine dolara!

Jednostavno pratite sažetak misije i otpremite jedan ili više video snimaka ili slika koje odražavaju kakvu vrstu slika kompanija traži.

5. IQ Option Aplikacija – Ogromna Mogućnost Zarade

IQ Option je platforma za online trgovanje koja vam omogućava da trgujete finansijskim instrumentom. Broker je osnovan 2013. godine i brzo je narastao i postao popularna platforma za trgovanje širom sveta.

Trenutno, broker ima preko 48 miliona registrovanih korisnika i preko milion transakcija dnevno. IQ Option platforma je jedna od najboljih, što je čini vrhunskom opcijom za trgovce svih profesionalnih nivoa. Ako želite da saznate više o IQ Option-u, pogledajte video ispod koji sam kreirao specijalno za tebe!

 =>>IQ Option Zarada – Kopiraj Moju Strategiju!<<=

Par Reči Za Kraj

Da li koristite neku od ovih 5 najboljih aplikacija za zaradu novca? Ako jeste, kako su one radile za vas? Nadam se da ste uživali u ovoj listi i otkrili ste da su ovo zaista neke od najboljih aplikacija za zaradu za Android u 2023.

Ako tražite više načina da zaradite novac DEFINITIVNO pogledajte moj članak na temu Najbolji Online Poslovi Za Početnike!

Leave a Comment