Neobux Zarada 2024 – Da li Je Uopšte Moguće Zaraditi?

Last updated on March 6th, 2024 at 10:03 pm

#BONUS: IQ Option zarada – ne propusti da pročitaš ovu metodu na kraju ovog teksta!

Čim ste dospeli na ovom blogu znači da vas interesuje Neobux zarada (jedan od najpopularnijih PTC sajtova) i verovatno se pitate dali je uopšte moguće zaraditi sa ovim sajtom. Moram reći da mi stvarno dosta pitanja stiže u inbox u vezi Neobuxa tako da sam odlucio da podelim moje iskustvo sto se tiče ove platforme i zarade na njoj.

Disclaimer: Ovaj članak je baziran na mom ličnom mišljenju o ovoj platformi i na mom ličnom iskustvu na Neobuxu. Isto tako, u ovom članku nećete naći affiliate linkove preko kojih bih vas slao na Neobux jer ja vise ne radim na toj platformi i uopsteno je ne preporučujem.

Odustao sam od Neobuxa (i drugih PTC sajtova) iz prostog razloga što mislim da je to čisto gubljenje mog vremena i truda. Pronašao sam se u online poslu koji zahteva trud i vreme ali je daleko isplativiji od Neobuxa i drugih PTC sajtova a to je bloging i affiliate marketing (više o affiliate marketingu možete saznati ovde).

Koliko sam istraživao shvatio sam da Neobux još uvek redovno isplaćuje svoje članove tako da ako se pitate dali je Neobux legitimna platforma odgovor je da jeste.

Evo Moje Priče:

Za Neobux i druge PTC sajtove sam čuo još odavno ali tek 2017 godine sam odlučio da se oprobam u ovom “poslu” jer sam želeo da zaradim novac online. Mnogo što šta sam probao kada je reč o online zaradi ali nije bilo baš nekih rezultata tako da sam se rešio da oprobam i Neobux.

Registrovao sam se kao standard član kao i svi početnici i stvarno sam kliktao reklame i oglase svakog dana i zarađivao te brojke od $0.001 pa do $0.1, zavisi kako kad. Nisam to shvatao ništa ozbiljno dok nisam povukao novac na svoj račun kroz 2 meseca, mislim da je bila neka sića ali opet bila je moja prva zarada.

Zaista sam bio uzbuđen i ponesen da ću se sada obogatiti i zaraditi velike pare. Nakon 3 meseca kliktanja odlučio sam da kupim Golden članstvo kako bih duplirao i povećao svoju zaradu pomoću svojih klikova i iznajmljenih referrala (iznajmljivanje referrala je neophodno ako želite da zaradite veću sumu novca).

Možete li da zamislite da sam kao Standard clan zarađivao samo $1 MESEČNO? Surova istina, stotine klikova na reklame i samo $1 dolar.

Nakon što sam kupio Golden članstvo krenuo sam da zarađujem oko $15 do $30 mesečno sto je bilo znatno bolje nego dok sam bio Standard clan. Nije nešto mnogo ali bio sam zadovoljan s obzirom da sam trošio samo 30 minuta dnevno na Neobuxu. Podsećam da je ovo bila čista zarada jer sam morao platiti (iznajmiti) referrale koji su takođe radili u moju korist.

Neobux zarada

Moja Neobux strategija je jednostavna, uvek sam kupovao iznajmljene referrale na osnovu više od 250 da bih maksimalno zaradio po iznajmljenim referralima jer se cena referrala povećavala na osnovu ukupnog broja iznajmljenih referrala.

Neobux referrali
Takođe sam “obnavljao” svoje iznajmljene referrale u periodu od 240 dana da bih ostvario 30% popusta na cenu i “reciklirao” ih ako su neaktivni u periodu od 2 nedelje.

Neobux recikliranje

Moram biti iskren i reći da sam nekada i pomišljao da su ti iznajmljeni referrali u stvari botovi zbog načina na koji su kliktali na oglase i reklame ali naravno za to nemam dokaza.

Nakon sređivanja stvari oko referrala stvari su jednostavne, samo trebate kliktati na reklame i proveravati iznajmljene referrale 1 ili 2 puta nedeljno. Ako želite povećati vašu zaradu na Neobuxu, takodje možete raditi mini poslove. U mom slucaju, ja sam samo kliktao na reklame, čak nisam ni gledao oglas (radio sam druge stvari nevezano za to).

Želim naglasiti da sam se u isto vreme registrovao još na 5 PTC (Paid To Click) sajtova kako bih povećao zaradu.

Ali posle nekog vremena…

Sam uvideo da moja zarada na Neobuxu drasticno opada i to iz 2 razloga:

Prvi razlog je taj da su moji iznajmljeni referrali znatno smanjili kliktanje (čak do 0.7 pa i manje) a drugi razlog je taj što mi je prosto dosadilo da svakog dana ulazim i kliktam na minimum 9 reklama (objasnjenje dole)

Pravila Neobuxa

Prema njihovim pravilima TOS 3.7, (slika gore) vi morate svakog dana da kliknete 4 reklame kao Standard član to jest na 9 reklama kao Golden član da bi ste primili zaradu od vaših iznajmljenih referrala. Ako kliknete manje od navedenih brojeva vi ćete zaraditi samo onoliko koliko ste kliknuli pomnoženo sa vašim brojem referrala.

To bukvalno znači da ako ste na primer zaboravili da se ulogujete 2 dana, vi ćete zaraditi $0 od vaših referrala jer niste kliktali na navedeni minimum (4 klika za Standard i 9 za Golden).

Ono sto je još bitno reći je to da ako odlučite da uzmete duži odmor, vaš nalog će biti privremeno suspendovan (ako niste aktivni 30 dana) i biće obrisan trajno ako niste aktivni 60 dana (TOS 8.4).

Na kraju krajeva, mislim da moja posvećenost (vreme i rad) na Neobuxu nije vredna u poređenju sa zaradom koju danas ostvarujem, tako da sam odlučio da potpuno napustim Neobux i druge PTC sajtove.

Do danas nisam zažalio zbog te odluke. Uživam u onome što radim, online biznis je jako zabavan, potencijal zarade je veliki, a ono najbitnije je da mogu da radim kad želim i koliko želim.

Šta Je Neobux?

Neobux je PTC (Paid To Click) sajt što u u našem prevodu znači “plaćen da klikće”. Ova platforma plaća svoje registrovane članove da kliktaju na njihove reklame koje oglašivaci postavljaju na Neobuxu. Takođe možete zaraditi tako što ćete raditi razne mini poslove kao što su ankete, gledanje video klipova i igranje mini igrica.

Ovaj sajt je pokrenut još davne 2008. godine i isplaćuje svoje članove i dan danas tako da možete potpuno verovati ovom sajtu, nema nikakvih prevara i “uzimanja para”.

Kako Zaraditi Novac Na Neobuxu?

Kada se uspešno registrujete, mozete početi odmah sa zaradom tako što ćete krenuti da klikćete na ponuđene reklame i oglase (slika ispod)

Neobux reklame

Na slici dole možete pogledati koliko zarađujete od vaših klikova i klikova vaših referrala:

Neobux klikovi

Trebate znati da su iznajmljeni referrali oni koji nemaju sponzora, možete ih iznajmiti na 30 dana i produžavati taj period ako želite.

Minimum koliko možete da povučete novca je $2 prvi put a nakon toga će se minimalni iznos povećavati za $1 dok ne dostigne maksimalan iznos od $10. Novac možete povući odmah na PayPal ili Payza nalogu.

Napomena: Nemojte praviti više naloga kako bi ste zaradili više novca, to sam proverio i neće vam upaliti, odmah će vam trajno ugasiti nalog i izgubićete sav novac.

Što se tiče samih reklama i oglasa, vi dnevno od vaših klikova možete zaraditi oko 2 do 3 centa jer ima određeni broj reklama koje se prikazuju na dnevnom nivou. Već sam napomenuo da ako želite da povećate zaradu možete raditi mini poslove.

Poenta je da ako želite da zaradite veći novac vi morate da kupite Golden članstvo i usredsrediti se na iznajmljene referrale ali ovde takođe ima još jedan problem

Ako vaši iznajmljeni referrali (stvarni ljudi) zarađuju tako malo novca na sajtu, njima će vrlo brzo dosaditi i napustiće sajt tako da ćete vi samo gubiti zaradu. Zbog ovoga ne preporučujem Neobux i druge PTC sajtove ljudima koji žele da zarade veći novac online.

Neobux Prednosti I Mane

Ima ljudi koji se žele oprobati na Neobuxu tako da sam ovde izdvojio prednosti i mane ove platforme na osnovu mog ličnog iskustva i onog sto sam istraživao na Netu , na vama je da odlučite dali se želite baviti Neobuxom ili ne.

Prednosti Neobuxa:

 • Stabilan i legitiman (za sada) – Funkcioniše od 2008 godine i isplaćuje i dan danas
 • Instant isplata – Nakon što povučete novac na vašem nalogu on će odma leći na vašem računu
 • Minimalni iznos povlačenja novca – Prvi put možete povući $2 a nakon toga se broj povećava za $1 pa sve do $10
 • Možete se registrovati potpuno besplatno i bez početnog ulaganja
 • Redovni prikaz oglasa i reklama – Zagarantovano je da ćete svakog dana zarađivati novac pa makar to bili i centi

Mane Neobuxa:

 • Veoma mala zarada (ovo važi za sve PTC sajtove) – Teško da ćete zaraditi veću sumu novca
 • Referral pravila – Morate se svakog dana ulogovati na neobuxu i kliknuti 4 reklame (Standard) i 9 (Golden)
 • Limit na referrale – Postoji limit koliko možete imati direktnih referrala i iznajmljenih referrala što utiče na manju zaradu
 • Iznajmljeni referrali su pod znakom pitanja (barem po meni) – Postoji mogućnost da su botovi a ne stvarni ljudi
 • Budućnost ne izgleda obećavajuće – Zaista ne vidim neki potencijal ove vrste zarade a i mnogi PTC sajtovi “propadnu” nakon nekoliko uspešnih godina
 • Broj aktivnih referrala – Veoma je teško održavati aktivne referrale jer će zbog male zarade mnogi napustiti sajt kroz 2 nedelje
 • Preći na veće članstvo je prilično skupo (Golden i Ultimate) – $90/godišnje za Golden članstvo može biti skupo za početnike a Ultimate članstvo je $890/godišnje
 • Gašenje Neobux naloga – Ako niste aktivni na platformi 30 dana privremeno će vam suspendovati nalog a ako niste aktivni 60 dana trajno će vam obrisati nalog

Da li Je Neobux Scam ili Legitiman?

Kao sto sam na pocetku ovog clanka rekao, Neobux isplacuje redovno i necete imati problema oko isplate ali je visina zarade jako mala i iskreno mislim da ne trebate uloziti puno vremena i truda u PTC sajtove jer se nece isplatiti.

Mozete raditi na Neobuxu ali ne ocekujte neke velike rezultate sto se tice zarade. Ova platforma definitivno nije scam, potpuno je legitimna ali ipak mislim da nije vredna truda.

Neobux Prigovori, Žalbe

Sem što imam ličnog iskustva sa Neobuxom odlučio sam da anketiram neke od postojećih i prošlih korisnika ove platforme. Ovo su njihove primedbe:

 1. Slabi klikovi iznajmljenih referrala
 2. Loša podrska Neobux moderatora (grubi, spori i ne pomažu)
 3. Obrisani nalozi za korisnike tableta i mobilnih telefona čim se dostigne minimalni iznos
 4. Obrisani nalozi čim bi neko rekao svoje mišljenje (negativno) na Neobux forumu
 5. Suspendovani nalozi čim bi se zatražilo povlačenje novca

Napomena: Za ove prigovore su možda krivi sami korisnici a ne platforma (Neobux) tako da ove žalbe uzmite samo kao napomenu pa sami prosudite.

#BONUS: IQ Option Zarada – Trguj Binarnim Opcijama – Popularna Metoda Zarade u 2024

IQ Option je online platforma koja služi za trgovanje raznim finansijskim instrumentima i valutama kao što su Forex, Binarne opcije, Kriptovalute..

Ova platforma je osnovana davne 2013. godine i vrlo brzo je postala jako popularna širom sveta. Broker je rukovođen od strane IQ Option Ltd i jedna je od najbrže rastućih kompanija. Oni tvrde da imaju više od 20 miliona korisnika širom sveta.

IQ Option je baziran u Cyprus i regulisana je u Evropskoj Uniji od strane Cyprus Securities and Exchange Commission (CySec) što dokazuje njegovu verodostojnost i sigurnost. Kompanija je u potpunosti u skladu sa zakonodavstvom koji je komisija propisala i IQ Option je potpuno ovlašćen da nudi svoje usluge svojim korisnicima (klijentima).

IQ Option moja zarada:

Sve o IQ Option Metodi Saznaj Ovde – Ogromna Mogućnost Zarade!

Par Reči Za Kraj

Neobux je legitiman i može poslužiti da ostvarite nešto dodatnog keša ali to nije dovoljno kako bi ste živeli od toga.

Možda biste i uspeli da zarađujete $1000 od Neobuxa ali pre toga morate iskeširati tih $890 za Ultimate članstvo i trebate kliktati svakog dana.

Ono što je i više nego jasno je da Neobux nije za svakoga,kao na primer za mene.

Ako planirate da u budućnosti promenite vaš redovni posao ja ipak mislim da tih 20-30 minuta dnevno možete iskoristiti u nesto mnogo kvalitetnije i nešto što će rezultirati mnogo većom zaradom.

Ja lično vam mogu preporučiti da se oprobate u blogingu (ja živim od svog bloga koji upravo čitate) i da naučite kako zaraditi pomoću affiliate marketinga, na taj način možete sebi obezbediti pasivnu zaradu na duge staze.

Moja Br.1 Preporuka Za Tebe! Klikni Ovde Za Više Informacija!

Imate li iskustva sa Neobuxom?

Šta mislite o ovom PTC sajtu?

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno “navalite” na komentare ispod.

9 thoughts on “Neobux Zarada 2024 – Da li Je Uopšte Moguće Zaraditi?”

 1. Ja sam clan na NeoBux-u od 2011. godine i samo par puta sam iznajmljivao referale. To nikako nemojte raditei jer su to u stvari botovi i namesteni su koliko klikova treba da isporuce – po sistemu poker aparata. Pribavite direktne referale i koliko zaradite-zaradite.. Inace, nikada nisam imao problema sa isplatom, uvek je instant! Pozdrav.

  Reply
 2. Pozdrav Danijele sve ste lepo rekli ali ja imam neka specificna pitanja u vezi Neobuxa pa ako ste voljni da se cujemo ja bi vam bila zahvalna! Unapred hvala Music Ljiljana

  Reply

Leave a Comment