Kako Zaraditi Preko Interneta u Pola Sata Na Dan

Last updated on March 6th, 2024 at 09:26 pm

Svi znamo da je internet danas jedno od najboljih mesta da zaradite ozbiljan novac, ali često kada čitamo o tome to su poslovi kojima treba mnogo vremena da krenu donositi zaradu. Međutim, postoje razni načini kako na što kraći i efikasniji način da zaradite novac, a ja ću danas o tome govoriti.

Kako zaraditi preko interneta u pola sata na dan vam možda sada izgleda nemoguće, ali kada završite s čitanjem ovog teksta uverićete se da je to itekako stvarnost koju svi mi možemo iskoristiti.

Svi znamo web stranice koje su se gradile godinama i danas donose ogromnu zaradu, ali šta ako nemate vremena da gradite sopstveni brend i web stranicu, šta ako imate samo pola sata dnevno da odvojite za zaradu preko interneta.

Naravno da postoji rešenje za vas i danas ću govoriti o tom rešenju odnosno predstaviću vam listu poslova za koje vam je potrebno pola sata na dan, a ovi poslovi vam mogu doneti novac.

Mala Napomena: Ne postoji brza i laka zarada na internetu, u to sam se i sam uverio bezbroj puta. Ako želite da radite online i zradite ozbiljan novac koji vam može plaćati mesečne račune onda je neophodno da ”zagrejete” stolicu”! Na linku ispod pročitajte moje iskustvo u online svetu kao i to kako sam krenuo sa ozbiljnom zaradom!

Kako Sam Došao Do $500+/Mesečno uz Pomoć Bloginga! Saznaj Više!

#1 Popunjavajte Online Ankete

Online ankete su veoma popularne u svetu, a u skorije vreme postaju i sve popularnije na našim prostorima. Naime sve što treba da radite jeste da unesete svoje podatke i da ispunjavate ankete istinito. Drugim rečima sve što morate uraditi jeste dati svoje mišljenje.

Obično za jednu anketu treba vam samo par minuta, a na kraju svake možete zaraditi od 0. 50 $ do 1. 50$. Možda mislite da je ovo malo novca, ali kada malo bolje razmislite samo sedite u udobnoj stolici, odgovarate na pitanja i za to vas plaćaju.

Za većinu stranica koje se bave online anketama vam je potrebna email adresa, vaši lični podaci i kartica povezana s PayPal – om. Pre same registracije napravite PayPal račun.

Naravno ako ne želite da uzimate pravi novac nego recimo kriptovalute i ta opcija vam je omogućena. Ipak pretpostavljam da ste i pronašli ovaj tekst jer želite brzu zaradu stoga moj savet je da kreirate PayPal račun pre same registracije.

Moj Savet:

Ako želite da se bavite online anketama nemojte misliti da ćete zaraditi veliki novac, ako uspete da zaradite i za kafu biće dobro, to je jednostavno istina i ako grešim dokažite mi suprotno. Godinama sam tražio načine kako da lako i brzo zaradim na internetu ali tek sam skoro shvatio koliko je to nemoguće!

#2 Prodajte Vaše Fotografije

Web stranice kao što su Shutterstock plaćaju vam određeni procenat za svaku vašu sliku koju su prodali. Pozitivna strana prodaje fotografije na stranicama kao što su Shutterstock je ta da ne morate biti profesionalni fotograf niti posedovati profesionalni aparat. Sve što vam je potrebno je mobilni telefon i malo znanja kako postaviti kadar i kako urediti fotografiju.

Pored Shutterstock -a  web stranica koja je veoma popularna u ovoj branši je Foap. Naime Foap je veoma popularan zato što se zarada deli 50/50, sve je veoma transparentno i na vama je samo da kreirate što bolje i zanimljivije fotografije, Foap će uraditi ostalo.

prodaja fotografija

Ako vaš rad kupi recimo agencija, brend ili drugi korisnik na Foap-u, tada ćete biti plaćeni, ali morate biti svesni da zaradu delite s Foap-om 50/50. Dakle, ako Foap proda fotografiju za 10 dolara, zaradićete 5 dolara. Ali jedna se fotografija može prodati više puta, što je veliki pozitiv.

Cilj aplikacije je da kreirate fotografiju koja se može koristiti u raznim situacijama i koju može koristiti širok spektar ljudi, na taj način povećavate svoj profit i zaradu bez obzira na činjenicu da pola novca morate dati Foapu.

#3 Koristite Svoje Talente Što Je Bolje Moguće

Ako dolazite s posla veoma kasno ili možda odmah nakon posla morate da se brinete o deci i da pospremite kuću ili pravite ručak, idealan način za zaradu je prenošenje znanja na druge.

Sve što vam treba je kamera i pola sata vašeg vremena da snimite video na određenu temu. Možda imate vrsno znanje o zdravlju i zdravoj ishrani, možda imate dar dobrog crtanja, znate svirati gitaru ili bilo koji drugi instrument mogućnosti su gotovo beskonačne.

Sve što vam treba je dakle znanje i kamera te pola sata vašeg vremena na dan. Za pola sata možete veoma lako snimiti i montirati video te ga poslati vašem klijentu on vam za uzvrat šalje novac. Proces je jednostavan nema tajnih troškova sami ste svoj šef i sami određujete kada ćete raditi i kako ćete raditi.

Recimo na primer ja sam expert u SEO optimizaciji (bez lažne skromnosti) i nudim svoje znanje svima koji žele da nauče SEO, naravno ne nudim svoje znanje i iskustvo besplatno već to košta. Tako je i sa bilo čim drugim.

#4 Iskoristite Stare Poklon Kartice

Svi mi imamo barem par poklon kartica koje smo dobili za rođendan, ali nikada nismo uspeli da ih iskoristimo. Često ove kartice važe i par godina tako da ima nade za sve koji su i par godina pustili ove kartice da budu na dnu ladice.

Čak i ako prodajte ove kartice po sniženoj ceni možete ostvariti profit. Setite se, i vi ste dobili ove kartice kao poklon za rođendan ili godišnjicu i vi niste ništa uložili.

Stranice kao što su eBay ili Facebook marketplace su idealno mesto za prodaju ovih kartica i verujem da nećete imati problema prilikom prodaje bez obzira o kojoj poklon kartici se radi.

#5 Postanite Pravi Filmofili

Ako volite gledati filmove i serije zašto ne bi iskoristili tu ljubav i ostvarili zaradu. Web stranice kao što je Inbox Dollars vam nude novac da gledate promotivni materijal koji se tiče novih filmova.

Kada kažem promotivni materijal najčešće mislim na trailere. Dakle, vi izračunajte obično jedan trailer traje 1 do 2 minute tako da vi za pola sata možete pogledati mnogo materijala i samim tim zaraditi više novca.

Naravno pojedini traileri nude više novca, drugi nešto manje sve zavisi od popularnosti filma, takođe zavisi i od žanra samog filma. Nakon napornog radnog dana šta može biti bolje od pola sata gledanja trailera i pri tome još zarađujete novac, a otkrivate nove filmove i nove franšize koje možete gledati.

#6 Igrajte Igrice

Da, dobro ste čuli, možete zaraditi novac tako što igrate igrice. Pored konvencionalnih načina za zaradu kao što je YouTube tu je još i Twitch platforma koja je napravljena za igranje igrica i pri tome zaradu novca.

Naime poenta Twitch platforme je što sadržaj ide uživo i gledaoci imaju mogućnost da daju donacije u iznosu koji oni žele. To može biti 1$, 5$, 10$ ili čak više naravno Twitch uzima procenat, ali većina novca ide vama.

Ako nemate opremu da koristite platformu kao što je Twitch možete koristiti web stranice Blast koja je praktično napravljena za osobe koje vole igrice.

Blast koristi zadatke i na osnovu kompletiranja tih istih zadataka vi dobijate novac. Recimo ako pobijete u igrici onda dobijete novac ili ako uništite neprijateljsku bazu, naravno tu su još i dodatni načini da zaradite kao što su određeni broj skupljenih poena.

U prošlom delu spomenuo sam kako vam gledanje trailera može doneti novac, ista je situacija i sa igricama. Ako preuzmete i igrate novu igricu možete takođe zaraditi novac. Malim kreatorima igrica su potrebne tester osobe koje će probati da li je njihova igrica ispravna i tu dolazite vi. Za samo par minuta igranja i opuštanja možete zaraditi novac.

Prevodite Tekstove

Da li možda znate Engleski, Nemački, Francuski ili možda Italijanski jezik? Zašto ne bi svoje znanje stranog jezika iskoristili u vašu korist. Mnogo novca se može zaraditi u prevođenju, bilo da se radi o prevođenju jednog dokumenta ili cele stranice na drugi jezik, a čar ovog posla je što niste vremenski ograničeni.

Vi prodajete svoje znanje dakle vi ste sami sebi šef. Odluka koliko posla ćete odraditi i kada ćete ga odraditi je u potpunosti na vama, a sve što vam treba za ovaj posao je laptop ili računar i stabilna internet konekcija.

U pola sata iskusan prevodilac teksta može mnogo toga odraditi i za samo nekoliko minuta zaraditi kvalitetnu zaradu.

Savet Za Kraj

Bitno je da kažem da apsolutno svako može da zaradi na internetu, posebno danas kada nam je internet svima dostupan i to bez ograničenja.

Ono što je najbitnije jeste da odaberete pravi put i pravi način da zaradite online. Ove načine što sam gore naveo mogu donekle pomoći da ostvarite neku zaradu ali ništa što bi vam na duge staze pomoglo da se finansijski osamostalite. Znam to is sopstvenog iskustva.

Da bi ste zarađivali 200e+ svakog meseca ili čak nedeljno, ipak morate malo više zagrejati stolicu i potruditi se da radite svakodnevno bar po 2-3 sata.

Ovde na mom blogu možete saznati mnogo toga o online poslovanju kao i tome kako da krenete sa ozbiljnim biznisom na internetu.

Ja se aktivno bavim blogingom duži niz godina i ne mogu opisati koliko sam zadovoljan svojim blogom i svojom zaradom, to je online posao za koji sam se ja odlučio a to takođe preporuučjem i svima onima koji žele da rade online.

Na linku ispod možete saznati više o ovom načinu zarade na internetu, imate moju punu pomoć i podršku!

Zašto Je Bloging Moja Top Preporuka! Klikni Za Više Informacija!

3 thoughts on “Kako Zaraditi Preko Interneta u Pola Sata Na Dan”

  1. Zdravo Danijele,
    Prošli mesec sam kreirala nalog na WA, napravila malu pauzu i evo danas sam nastavila sa treningom. Jako mi je drago što sam saznala za WA.

    Reply

Leave a Comment