Kako Zaraditi Bitcoin Preko Telefona u 2024? – Za Početnike

Last updated on March 6th, 2024 at 09:13 pm

Da li želite da zaradite kriptovalute na svom telefonu?

Onda ste došli na pravo mesto. Ovaj vodič će vam pokazati najbolje aplikacije koje možete koristiti kako bi ste zaradili bitcoin preko telefona.

Danas postoji mnogo mobilnih aplikacija koje će vam omogućiti da zaradite kriptovalute i biće vam bukvalno potrebni meseci da ih isprobate jednu po jednu kako biste saznali koje su najbolje.

Zato sam odlučio da napravim ovaj vodič da vam pomognem da uštedite vreme jer sam i sam testirao mnoge aplikacije.

Navešću najbolje aplikacije koje možete da koristite da zaradite kriptovalute i uključiću kratak opis svake aplikacije.

Na taj način možete samo da izaberete koje aplikacije će odgovarati vašim potrebama. Imajte na umu da su sve ove aplikacije legalne i besplatne, tako da ne morate da potrošite ni novčića da biste počeli da zarađujete.

Koliko Kriptovaluta Možete Da Zaradite?

Pre nego što razgovaramo o stvarnim aplikacijama koje možete da koristite, hajde da prvo razgovaramo o tome koliko kriptovaluta možete da zaradite od njih. Da budem jasan, ove opcije vas neće učiniti bogatim.

Nećete zaraditi stotine eura preko noći od ovih opcija.

Dakle, pobrinite se da ublažite svoja očekivanja pre nego što odaberete bilo koju od ovih aplikacija. Imajući to u vidu, dobra stvar u vezi sa ovim opcijama je to što ćete moći da zaradite kriptovalute bilo kada i bilo gde. To je jedina prednost koja, po mom mišljenju, čini ove opcije vrednim truda.

A ako verujete u budućnost kripto (što ja lično verujem), onda je bilo koja od ovih opcija dobra polazna linija za početak akumulacije kripto imovine. I najbolje od svega, kao što je gore pomenuto, svi su besplatni, tako da nećete morati da ulažete novac.

Sada kada znate šta možete očekivati od ovih opcija, vreme je da razgovaramo o stvarnim načinima na koje možete da zaradite kriptovalute koristeći svoj telefon.

A ako želite da maksimizirate svoju kripto zaradu, preporučio bih vam da se pridružite na oko 5 do 7 sajtova/aplikacija. Na taj način ćete dobiti pristup više mogućnosti.

Nastaviću da ažuriram ovu listu ako pronađem nove aplikacije koje su zaista vredne toga, pa obavezno obeležite ovu stranicu i s vremena na vreme proverite da li postoje nove opcije.

1. Coin Aplikacija

Dostupno u: Manje ili više širom sveta
Načini isplate: Bitcoin, Ethereum, KSIO, elektronski uređaji
Prag isplate: Zavisi od nagrade

COIN aplikacija je aplikacija za geo rudarenje koja će vam omogućiti da zaradite kriptovalute za kretanje dok aplikacija radi.

Sve što treba da uradite je da preuzmete i instalirate aplikaciju i pustite je da radi dok ste napolju. Telefon možete poneti sa sobom dok idete na trčanje, ili čak i kada idete na posao.

Kada aplikacija radi u pozadini, ona će početi da rudari kada otkrije da se krećete sa jedne lokacije na drugu. Vi ćete zapravo rudariti njihovu digitalnu valutu koju možete zameniti za razne nagrade kao što su Bitcoin, Ethereum, KSIO ili elektronski uređaji.

Dostupna je širom sveta i aplikacija će raditi sa Android i iOS uređajima, tako da kompatibilnost neće biti problem.

2. Honeygain

Dostupno u: širom sveta
Načini isplate: PayPal, Bitcoin
Prag za isplatu: 20 USD

Honeygain je platforma koja će vam omogućiti da zaradite tako što ćete deliti svoj neiskorišćeni internet propusni opseg sa svojim klijentima. Uglavnom se koristi na računarima, ali ima i mobilnu verziju koju možete preuzeti kako biste mogli da delite svoju neiskorišćenu mobilnu internet vezu.

Samo treba da pustite aplikaciju da radi u pozadini i zaradićete nagrade bez napora. Zatim možete pretvoriti svoje nagrade u gotovinu putem PayPal-a ili ih možete pretvoriti u Bitcoin. Oba će zahtevati minimalnu zaradu od 20 dolara.

Druga opcija je da se umesto njih otkupi sopstveni altcoin koji se zove JumpTokens. Već ima novčanu vrednost i dobra stvar je što ne morate da dostignete minimalni prag da biste ga povukli.

Aplikacija će raditi sa Android i iOS uređajima i dostupna je širom sveta.

Moja Top Preporuka Za Tebe – Nauči Kako Se Ostvaruje Pasivna Zarada Online!

3. Freecash

Dostupno u: širom sveta
Načini isplate: PayPal, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, poklon kartice
Prag isplate: 5 USD za PayPal i Bitcoin, 0,10 USD za druge kriptovalute

Freecash je još jedan GPT (Get Paid To) sajt koji nudi više načina da zaradite. Možete zaraditi tako što ćete odgovarati na ankete, ispunjavati kratke zadatke, tražiti besplatne nagrade i pozivati druge ljude da se pridruže sajtu.

Možete biti plaćeni putem PayPal-a, poklon kartica i kriptovaluta. Prag isplate će zavisiti od načina plaćanja koji ćete koristiti, ali što se tiče povlačenja na PayPal, moraćete samo da zaradite najmanje 5 dolara. Za kripto povlačenje, moraćete samo da zaradite najmanje 0,10 dolara ako ih povučete preko Coinbase-a.

Dostupan je širom sveta, tako da ćete moći da se prijavite kao član bilo gde u svetu. Ali, nema mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti, tako da ćete morati da pristupite web lokaciji pomoću mobilnog web pretraživača. Freecash takođe ima aplikaciju koja će raditi samo sa Android uređajima.

4. Cointiply

Dostupno u: širom sveta
Načini isplate: LiteCoin, DOGE, DASH, Bitcoin
Prag za isplatu: 3 USD

Cointiply je platforma Get-Paid-To (GPT) na kojoj možete zaraditi razne kriptovalute kao što su Bitcoin, DOGE, LiteCoin i još mnogo toga. Imate mogućnost da koristite njihovu web platformu ili možete preuzeti i njihovu mobilnu aplikaciju.

Nudi obilje mogućnosti za zaradu poput igranja mobilnih igrica, odgovaranja na ankete, ispunjavanja plaćenih ponuda, klikanja na oglase i još mnogo toga.

Plaća vam u kriptovalutama kao što su LiteCoin, DOGE, DASH i Bitcoin. Prag je takođe relativan (3 USD), tako da možete povući svoju zaradu prilično brzo.

Najbolja stvar u vezi sa Cointiply je to što je dostupna širom sveta, ali aplikacija će raditi samo na Android uređajima. Ako ste korisnik iOS-a, onda ćete morati da koristite njihovu web platformu.

5. CryptoTab

Dostupno u: širom sveta
Načini isplate: Bitcoin
Prag isplate: 0,00001 USD BTC (ili otprilike 0,37 USD)

CryptoTab je pretraživač koji se može koristiti i sa računara i sa mobilnog telefona. Ovaj pretraživač će vam omogućiti da rudarite Bitcoin u pozadini. To neće značajno uticati na performanse vašeg mobilnog telefona, pa čak ni na njegovu bateriju, tako da ga možete bezbedno koristiti.

Međutim, bavi se samo Bitcoin-om, tako da ako želite da zaradite druge kriptovalute, onda ovo nije za vas. Prag će otprilike biti oko 0,37 dolara (u zavisnosti od kursa Bitcoin-a). To je nizak prag, ali ne očekujte da ćete ga brzo dostići jer ova opcija neće brzo kopati mnogo Bitcoina.

Pretraživač se može preuzeti i iz prodavnica aplikacija za Android i iOS, a dostupan je širom sveta, tako da svako može da ga koristi.

6. Idle Empire

Dostupno u: širom sveta
Načini isplate: poklon kartice, Bitcoin, LiteCoin, Ethereum, valuta platforme za igre
Prag za isplatu: 0,10 USD za kriptovalutu

Idle-Empire je GPT sajt koji je evoluirao od GPT sajta samo za igrače do zaista svestrane GPT lokacije kojoj se svako može pridružiti.

Da biste zaradili, samo morate da odgovorite na ankete, ispunite ponude, pogledate video zapise i pozovete druge ljude da se pridruže sajtu.

Što se tiče njegovih metoda isplate, svoju zaradu možete pretvoriti u poklon kartice, valutu platforme za igre ili kriptovalute kao što su Bitcoin, Ethereum ili LiteCoin.

Za Litecoin i druge kriptovalute, prag je samo 0,10 dolara. I kao što je gore pomenuto, dostupan je širom sveta, tako da se možete registrovati kao član bez obzira gde živite.

Međutim, nema mobilnu aplikaciju, ali i dalje možete da pristupite web lokaciji sa svog telefona jer je sajt prilagođen mobilnim uređajima.

7. FeaturePoints

Dostupno u: širom sveta
Načini isplate: PayPal, poklon kartice, Bitcoin
Prag za isplatu: 5 USD

FeaturePoints je GPT platforma koja ima aplikaciju i web lokaciju tako da možete da zaradite koristeći telefon ili računar.

Možete zaraditi tako što ćete odgovarati na ankete, ispunjavati plaćene ponude, pridružiti se besplatnim takmičenjima, pozivati druge ljude da se pridruže platformi i gledati video zapise, a čak imaju i ponude za povrat novca u kojima možete učestvovati.

Možete biti plaćeni u gotovini preko PayPal-a ili takođe možete iskoristiti poklon kartice koristeći svoje nagrade. Takođe imate mogućnost da svoju zaradu pretvorite u Bitcoin. Prag isplate koji treba da dostignete biće 5 dolara, što je po mom mišljenju relativno nisko.

Aplikacija će raditi i sa Android i iOS uređajima, tako da kompatibilnost neće predstavljati problem. Takođe je dostupan širom sveta.

Par Reči za Kraj

Nadam se da vam je ovaj vodič pomogao kako da zaradite bitcoin na svom telefonu. Imajte na umu da su sve gore pomenute opcije legitimne i besplatne za pridruživanje, tako da ne morate da ulažete novac da biste počeli da zarađujete kriptovalute.

I kao što sam ranije predložio, trebalo bi da se pridružite oko 5 do 7 sajtova/aplikacija da biste dobili pristup većini mogućnosti kako biste mogli da zaradite više kriptovaluta.

Nastaviću da ažuriram ovu listu ako pronađem još sajtova i aplikacija kojima se vredi pridružiti, pa ne zaboravite da obeležite ovu stranicu i da se s vremena na vreme vratite na nju.

Ako imate bilo kakve komentare, pitanja ili znate za bilo koju aplikaciju koja će vam omogućiti da zaradite kriptovalute na svom telefonu za koje mislite da pripadaju ovom vodiču, voleo bih da čujem od vas u komentaru ispod.

A ako želiš da naučiš kako da ostvaruješ zaradu kao ja (na slici ispod) onda klikni na link ispod i nauči kako da ostvaruješ pasivnu zaradu online, ja ti mogu biti mentor!Kako Najbolje Zaraditi Novac Na Internetu – Prati Moje Korake!

1 thought on “Kako Zaraditi Bitcoin Preko Telefona u 2024? – Za Početnike”

Leave a Comment