Kako Zaraditi Na Kladionici (Online!)

Last updated on March 6th, 2024 at 09:31 pm

Sigurno ste se pitali kako bi još mogli da doprinesete svom blagostanju, pored posla koji redovno obavljate. Bilo da ste zadovoljni svojim poslom ili ne, dodatna zarada je poklon kome se u zube ne gleda.

Pored mnogih drugih načina za zaradu od kuće, o kojima se možete obavestiti jednim klikom na ovom linku , rešio sam da vam detaljno objasnim kako se kroz igru može i zaraditi.

Kako zaraditi na kladionici je tema ovog teksta, pažljivo pročitajte i shvatićete da to nije neizvodljivo za svakoga ko je iole zainteresovan da počne.

Šta Je Online Klađenje?

Online klađenje na sportske rezultate je logičan nastavak tradicionalnog načina polaganja svojih opklada na izabranog favorita klasičnim odlaskom u objekat namenjen u tu svrhu, kladionicu.

S obzirom na to da smo trenutno svedoci i učesnici jednog globalnog procesa promene u našim svakodnevnim životima, tj. prelaska sa uobičajenog modela odlaska na posao na online privređivanje, vreme je da uhvatimo korak sa novim načinima života.

Nemojte biti poslednji koji će uskočiti u taj voz, informišite se na vreme i počnite da zarađujete od kuće zabavljajući se!

Dakle, klađenje preko interneta je isto što i klađenje uživo, samo sa mnogo većim pogodnostima, o čemu ću pričati u nastavku teksta.

Prednosti Online Klađenja

A sada da vidimo zašto je čak i bolje kladiti se online, preko interneta umesto odlaska u obližnjoj kladionici. Benefita ima zaista mnogo.

1. Kladite Se Kad Vam Padne Na Pamet

Koliko ste se puta samo smorili od same pomisli da treba da odete u kladionicu da bi ste uplatili tiket, a vreme vam izmiče jer pre toga treba da uradite bar tri stvari sa dnevnog reda. Ili vam je u sred noći postalo kristalno jasno ko je ovonedeljni favorit u derbiju kupa šampiona.

Na našu žalost kladionice ne rade noću. Ali su zato za online klađenje dostupne 24 sata, 7 dana u nedelji! Znači, možete se kladiti dok čekate prevoz, na poslu dok traje pauza, u bilo kojih ugrabljenih desetak minuta u toku dana i noći.

Klađenje na daljinu štedi vaše vreme, koje je isto tako novac!

Pri tom ne morate da učestvujete u kurtoaznim razgovorima u kladionici niti da objašnjavate drugima zašto ste igrali baš to. Da ne govorimo o tome kako ste uspešno izbegli sve one likove koji su deo inventara sa svojim pričama o tome kako su opet pali za samo jedan gol razlike, inače su bili na pragu ogromnog dobitka.

2. Oslobođeni Ste Dodatnih Troškova

Klasično klađenje koje se odvija u kladionici povlači niz troškova koje na kraju svake priče ipak moraju da plate krajnji korisnici, tj. oni koji se klade.

Da bi se uopšte organizovao rad jedne kladionice mora se platiti radnik, lokal, struja itd. A to ćete naravno platiti vi kroz svoju uplatu. Ti troškovi se kreću u rasponu od 5% do 10%, što priznaćete nije malo na duži vremenski period.

Svega toga ipak nema ako se kladite online. Zavalite se u svoju omiljenu fotelju i kladite se novcem koji bi ste inače ostavili na ulazu u kladionicu i pre nego što ste im poželeli dobar dan. Ne dozvolite da vas stave u nepovoljan položaj računajući na vašu kompjutersku nepismenost.

Za ovakav način zarađivanja vam ne treba ni poznavanje engleskog jezika, samo osnovni alati koje će vam sama kladionica objasniti kroz tutorijale na svom sajtu.

Dobar primer za to je online kladionica  MelBet.com

MelBet je online kladionica na srpkom jeziku koju koriste hiljade i hiljade ljudi dnevno. Imaju sjajne BONUSE i sajt je veoma lak za korišćenje!

3. Bolje Kvote Pri Online Klađenju

Ova tvrdnja se oslanja na argumente iz prethodnog odeljka. Manji troškovi online klađenja povlače za sobom mogućnost da vam kladionica odobri bolje kvote jer su već u startu uštedeli ne trošeći pare na vaše ’ugošćavanje’ u lokalu. Na ovaj način povećavate i svoje šanse da dugoročno budete u većem dobitku.

Ako ste ozbiljan igrač koji ovom ’poslu’ pristupa savesno, ovo će vam mnogo značiti. Izdignite se iz mora onih redovnih gubitnika koji samo uplate tiket pa šta im Bog da. Dokažite i sebi i drugima da ste profesionalac koji prepušta slučaju samo ono na šta ne može da utiče.

U slučaju da ste početnik u ovoj disciplini, možda će vam sve u početku izgledati prilično komplikovano, ali da bi ste stvarno zaradili na ovaj način trebalo bi da koristite sve moguće trikove i pogodnosti koje vam se pružaju.

4. Nema Uslovljavanja Pri Odabiru Načina Igre

Seli ste za sto u kladionici i taman sklopili svoj dobitni tiket, kad ono! – ne možete tako da vezujete parove! Organizatori igre na sreću imaju svoju ideju o tome šta se sme, a šta se ne sme.

Ne preostaje vam ništa drugo nego da se vratite u udobnost svoga doma, ulogujete se na svoj nalog u online kladionici i – uplatite svoj tiket onako kako ste ga i zamislili. Ipak za svoj novac možete da radite šta hoćete!

Online možete odigrati jedan (bilo koji par) u singlu ili kombinovati više različitih sportova, bez pravila o neophodnom minimalnom broju parova na tiketu, bez obzira na sport.

5. Više Mogućnosti u Opsticaju

Kladionica u koju morate da odete ima razna ograničenja: manji broj liga u opticaju, ograničen broj sportova, mnogo različitih uslova o ’vezivanju’ parova, pravilo o minimalnom broju utakmica na tiketu itd. Potrebno vam je dodatno ulaganje nerava da formirate tiket, a neizostavno ćete odustati od prvobitnog plana.

Kada je u pitanju online klađenje ovoj muci nema mesta. Kod online kladionica imate ogroman broj sportova i liga u ponudi, uz nepostojanje uslova o minimalnom broju odigranih parova, što vam daje ogromnu prednost pri opkladi.

6. BONUSI i Promocije Vas Čekaju

Da bi vam poželeli dobrodošlicu na svoj sajt za online klađenje, kladionice su vam spremile razne bonuse. Bonusi za nove korisnike predstavljaju jedan od najjačih aduta online kladionica u borbi za nove klijente. Postoje naravno i bonusi za vernost ili razne promocije koje treba pratiti da bi ste uvek bili u toku sa svim olakšicama koje vam se nude.

Iznosi ovih bonusa se razlikuju od kladionice do kladionice, ali većina se svodi na davanje 100% bonusa u visini prvog depozita. To znači da ćete svoj prvi tiket bukvalno odigrati od njihovih para. Imate besplatno testiranje svojih sposobnosti, što je sasvim u redu i dobrodošlo ako ste početnik u ovakvom vidu zarađivanja.

Kada su u pitanju promocije one su drugi vid bonusa, koje kladionica daje svojim redovnim klijentima u nameri da ih nagradi i zadrži kod sebe.

Ovi bonusi su različiti, od manjih suma novca, preko uvećanih kvota i besplatnih opklada na određene mečeve. Naročito su zanimljivi u vreme održavanja velikih sportskih događaja, kao što su svetska ili evropska prvenstva, finale lige šampiona i drugi.

Moramo da napomenemo da ovi bonusi nisu beskonačni i imaju svoje uslove korišćenja. Zato bi najbolje bilo da se pre nego što se registrujete i položite depozit prvi put dobro raspitate o uslovima dobijanja i korišćenja ovih bonusa.

Ovim tzv. depozitnim bonusima se može vrlo lepo profitirati, naročito ako ste upoznati s naprednim tehnikama klađenja, ali o tome ćemo drugi put.

7. Klađenje Uživo i Istorija Vaših Opklada

Evo prave poslastice za one koji vole statistiku. Kada se kladite uživo, odnosno dok traje meč, imate mogućnost da promenite svoj tip u slučaju da su kola krenula nizbrdo.

Brza reakcija vas može poštedeti žalosnog gubitka kao i poboljšati šanse za veći dobitak. Uz ovo naravno ide i mogućnost praćenja direktnih prenosa mečeva na sajtu kladionice.

U svakom trenutku možete pogledati sve tikete koje ste odigrali na vašem kladioničarskom nalogu, od prvog trenutka kada ste ga otvorili. Tako dobijate uvid u realno stanje vaše prolaznosti i vaših finansija. To je svakako dobro ako želite da vodite ličnu statistiku i time korigujete svoj način igre ako je to potrebno.

8. Vaša Lična Politika Privatnosti

Smeta vam što vam u kladionici svi zaviruju u tiket preko ramena. Ne volite ni što cela ulica zna koliko ste puta danas ušli u ovu kuću sreće i znanja. Online klađenje je prava stvar za vas!

Uplatu i isplatu obavljate iz svoje fotelje i samo vi znate koliko ste potrošili para, a koliko ste zaradili. Ne morate više ni svoje sisteme da krijete rukom od radoznalih pogleda. Vi ste gospodar i jedini svedok svoje situacije.

Privatnost se ne pominje često kao razlog za online klađenje, ali sigurno zauzima visoko mesto na listi razloga za ovakav vid zarade kroz igru.

Koliko Ste Bezbedni Prilikom Online Klađenja?

Pitaćete se da li je sve tako bajno i sjajno i koliko ste zapravo sigurni dok polažete opklade na ovaj način. Ali, ne treba da se plašite. Kada je u pitanju online klađenje, u ogromnoj većini slučajeva one pripadaju najpoznatijim i proverenim svetskim kladionicama.

One postoje na svetskim berzama, i podležu rigoroznim kontrolama koje se zaista i sprovode. Milioni igrača širom Evrope i ostatka sveta su registrovani korisnici ovih kladionica.

Situacija u kojoj vaš novac kod njih propada jer nemaju da vam isplate dobitak je nemoguća, za razliku od lokalnih kladionica gde često morate da čekate na isplatu novca koji ste poštenom igrom stekli.

Svedočenje Zadovoljne Korisnice Online Klađenja

Da, dobro ste pročitali, online klađenje je sve popularnije kod žena, baš zbog gore navedenih mogućnosti. I one su zainteresovane za dodatnu zaradu, a pri tom mogu da testiraju i svoju intuiciju, i analitičke sposobnosti. 

Inače, istraživanje koje je među pripadnicama lepšeg pola sprovedeno pokazalo je da ovom vidu zarađivanja kroz igru sve više pribegavaju visokoobrazovane dame koje su i u ovoj oblasti dobile bitku za ravnopravnost.

Citiraću deo razmišljanja jedne korisnice ovih usluga, doktorke medicine od 54 godine, po imenu Milana. Evo šta ona ima da nam kaže:

„ Klađenje može biti zabava, matematička igra, može biti i kocka, naravno. Uglavnom, da bi  bilo ovo prvo traži puno praćenja. Trebaju  se  iz dana u dan pratiti rezultati da bi se bilo u toku. Mora se znati ko je pobedio u  prethodnom kolu, ko omanuo, kome igrači  ne igraju ili ima novo pojačanje, stanje na tabeli, itd… još mnogo toga.

Ja ipak uključim sopstvenu intuiciju, bez nje mi ne ide. Ja sam do skora čuvala dobitne listiće i kad bi sabrala  iznos, otprilike 100-150 eura mesečno sam u proseku dobijala.   To najviše  u poslednjih nekoliko godina, kad mi se smuči što ne zaradim od profesije,  pa  skoknem iz ordinacije do kladionice u blizini i uplatim mali listić. 

Sada mi ne oduzima toliko vremena, a i dobijam, pa me motiviše. Tako je bilo do ove godine. Sada, nakon što su bili zatvoreni, omogućili su opciju online, što je stvarno dobro, ne moraš trčati do kladionice, sve ti je na ekranu…”

Kako Zaraditi Na Kladionici – Saveti Iskusnih Igrača

Možete da pratite koeficijente. Naučite da se orjentišete prema njima. Tako možete pogoditi i ishod utakmice  između dva tima za koje prvi put čujete.

U proseku, najverovatnije je da  izađe utakmica koja ima koeficijent 1.70 ili 1.80, ali nije uvek tako.  Svaka kladionica ima svoje bukmejkere, one koji rade na koeficientima, i ako ih upratite, posle nekog vremena možete  uvideti  sitne finese  u njihovom radu, koje ukazuju  na rezultat neke utakmice.

Na primer, shvatite da koeficijent 1.41 često znači skoro siguran pogodak. Ili primetite da je u petak i subotu izašao veoma veliki broj 4.05 koeficijenata i onda tražite koja utakmica ima taj koeficijent u nedelju i probate. Šanse mogu biti velike. Najčešće je to kombinacija i znanja i intuicije i koeficijenata i onlajn statistike.

Može se pratiti neki onlajn sajt koji daje iz minuta u minut  promenjene koeficijente. Tako možete da vidite da li se nešto menja na utakmici.

Na primer,  pad u koeficijentu do pred sam početak može da sugeriše da će ta utakmica  izaći tako, ili da  je uplata na nju veoma porasla, pa kladionica spušta koeficijent da ne bi morala mnogo da plaća. Može da znači i da je nameštena, pa da izađe baš suprotan rezultat. Tvoj zadatak je da pogodiš pravi razlog. A to se stiče sa iskustvom.

Ima raznih predloga kako da, recimo, “sigurno” dobiješ novac. Na primer, jedna od priča je sledeća: u Italiji  ( ili u nekim drugim ligama) česti su nerešeni rezultati, X. Jedan od tih trikova kaže, da izabereš jedan tim, evo, Lacio recimo i igraš stalno X.

Rezultat X uvek nosi dobar koeficient od 3.5-4.0 . Ako uplatiš 10 eura , dobiješ znači tridesetak. Ali, ako izgubiš, X ne izađe za Lacio u tom kolu, u narednom kolu opet uplatiš Lacio X samo staviš duplo novca ( primer 20 eura).

Ako  ponovo izgubiš , u narednom kolu opet X ali utrostručiš ( da bi povratio izgubljen novac od predhodnog puta i  plus dobio). Pre ili kasnije će doći X i povratićeš sav novac, plus zaraditi.

Druga priča, matematički verodostojna, je priča o tome kako da sakupiš milion dolara za mesec dana.  Izabereš utakmicu sa  koeficijentom oko 2.0.  Verovatnoća da izađe je recimo dovoljno velika. Uplatiš jedan dolar. Ako si dobro odabrao, pogodiš i sad imaš 2 dolara. 

Opet ponoviš isto narednog dana, sada ta 2 dolara opet staviš na utakmicu  sa  koeficijentom 2.0. Ako pogodiš dobiješ 4 dolara. Ponavljaš isto mesec dana ( tačnije 28 dana).  Ako uspeš da svakog dana pogodiš samo po jednu utakmicu  sa koificijentom oko 2.0, u toku  mesec dana od početnog  jednog dolara, imaš milion.  Ako izgubiš, izgubio si samo prvi dolar.

Par Reči Za Kraj

Ja se iskreno nadam da vam je ovaj tekst pomogao. Online klađenje postaje sve više popularnije i ako ste osoba koja voli klađenje ili još bolje, imate iskustva sa klađenjem onda je online klađenje prava stvar za vas!

Kao veoma dobar i pouzdan sajt preporučio bih vam MelBet koji posluje još od 2012. godine i redovno isplaćuje svojim korisnicima. Imaju odlične bonuse za nove igrače i ono što je meni jako bitno, imate mogućnost da ”igrate” na srpskom jeziku.

Ako ipak niste za online klađenje i pre bi ste da ostvarujete ozbiljnu pasivnu zaradu na internetu, preporučujem da kliknete na link ispod i pročitate moj tekst o najboljim online poslovima za početnike ko može da radi svako, samo je potrebno da imate volje za rad i za edukacijom!

Najbolji Online Poslovi Za Početnike u 2023! – Klikni Ovde!

2 thoughts on “Kako Zaraditi Na Kladionici (Online!)”

 1. Ćao Danijel, zaista ti je dobar blog i dobri saveti u vezi sa klađenjem.
  Ali moram da komentarišem onaj deo : kako da sakupiš milion dolara za mesec dana.
  Kao prvo do milion dolara ćemo stići već za 20 dana.
  Drugo, takva igra nema mnogo smisla jer je to isto kao da smo na jednom listiću stavili 20 parova sa kvotom 2. Ukupna kvota je milion i nešto malo više, pa ćemo ili zaraditi milionče ili izgubiti 1 dolar. Zašto bi se nepotrebno mučili 20 dana.
  Na ovaj način ćemo uštedeti silno vreme i imamo priliku da svaki dan odigramo po jedan listić sa 20 parova sa kvotama 2.
  Pozdrav

  Reply

Leave a Comment